2011-06-23

Jag kände att jag ville ha klassiska sommarbilder så jag frågade Emelie om hon ville ställa upp. Jag band en krans och vi lyckades pricka in så vi fick en ashäftigt ljus. Soligt disigt typ.

Själva fotograferingen gick fort idag, en och en halv timme typ. Men då tog ju kransen lika lång tid att binda. Plus redigering 1h.

2011-06-22

Igår när vi skulle fota klantade jag mig rejält. Precis när vi började ramlade jag och stukade fot och handled. Det resulterade i att jag fick ligga med foten i högläge i bilen. Men inte ens skador hindrade mig från att ta några bilder. Det blev väldigt annorlunda bilder i alla fall, jag är nöjd.

Totalt fotade vi nog 3 timmar igår. Redigering lär ta 2h.

2011-06-16

Idag planerade jag och Marielle att vi skulle fota vid storforsen. Jag tror att det skulle ha kunnat bli riktigt coola bilder. Tyvärr kände jag mig inte riktigt på topp. Vaknade med en mördande smärta i halsen. Men vi fotade i alla fall, dock här i Piteå. Bergsviken och Käcktjärn för att vara exakt och bilderna blev verkligen bra.

Totalt tog väl fotograferingen ca 5 timmar och jag har inte räknat så mycket på redigeringstid, men det lär ta minst 3 timmar i alla fall.

2011-06-05

Idag fotade jag Beatrice och Emelie. Marielle var så snäll och sminkade. Det blev riktigt grymt alltså och jag måste säga att Bea gjorde grymt bra ifrån sig för att vara modell för första gången. Vi fotade i kanske 2 timmar så det lär bli ungefär 5 timmar totalt om jag räknar in redigeringen.

RSS 2.0