2011-08-26

Igår var det planerat en fotografering med tema: Upper East Side, Manhattan. Det gick mindre bra. Främst för att vi bor i en plutteliten stad utan någon som helst storstadsmiljö. Men jaja, man kan ju inte lyckas med allt. Fick väl några okej bilder, men jag får väl se om de hamnar i portfolion.

Jobbade i ca 4 timmar igår. Ska börja gå genom bilderna nu i eftermiddag. Lär inte ta speceillt lång tid.

2011-08-20

Gustav frågade om jag hade lust att fota en liten editorial som han ville styla. Bea och Fredrik var modeller och Marielle sminkade. Guld, silver, metallic. Typ så!

6 timmar foto och lika mycket tid för redigering. Har suttit med bilderna hela kvällen nu och jag hittade en riktigt snygg teknik men som tyvärr är lite mer tidskrävande.

2011-08-15

Alltså jag har ju fotat några studentbilder i sommar, kanske ska man ta med någon sån också? Det kommer för övrigt att bli grymt jobbgt att välja ut bilderna jag verkligen ska använda. Har ju en hel hög med bra bilder att använda mig av nu.

2011-08-04

Nu var det ett tag sen jag fotade något till portfolion. Men idag så! Bea och Marielle. Rätt extrem make-up idag. Twiggy+Lady Gaga= Giggy. Lite så. Det tog nog två timmar, max en timme redigering.

Jag har kommit på att jag har några gamla bilder som jag kan använda i min portfolio. Sedan funderar jag på hur jag ska redovisa PA:t. Bara skriva ut till portfolio eller ska jag kanske ha någon sorts utställning? Får väl fundera lite till.

RSS 2.0