2011-07-18

Kameran har verkligen fått jobba nu. Även idag fotade jag, Marielle och Bea. Det mest extrema hittils. Allt blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det blev bra ändå! Tur att vi alla är bra på att improvisera. Känner att jag måste fixa lite studiobilder. Visa vad jag kan göra med blixtljus osv, men det kanske blir när jag börjar foto b? Får väl låna fotostudion innan det om inte annat så Marielle inte hinner flytta innan. Det är ju perfekt med någon som sminkar.

Fotade i 2 timmar idag. Redigering tar nog lika lång tid om det ska bli bra.

2011-07-17

Fotade Bea idag igen. Marielle sminkade. Idag höll vi till i badhusparken, mitt bland solande barnfamiljer. Hahah, kul för Bea som klängde i ett stort pilträd. Dessutom fotade vi vid bangården i munksund.

3h foto, 2h redigering

2011-07-15

Ja, även idag fotade jag. Det blev typ en heldag med två modeller och 2 olika locations. Beatrice och Julia gjorde grymt bra ifrån sig!

Fotade från 9-15, 6h alltså. Redigering lär ta minst 5 timmar.

2011-07-14

Jag och Julia körde en nattfotografering. Tösabiten fick bada bland näckrosor i dimman. Jag fick nästan bada, hade i alla fall vatten till låren. Det var dock varmare i vattnet än i luften. Tur det!

2h foto. 1h edit.

2011-07-06

Idag blev det en spontan fotografering med Julia, Marielle och Jonas. Julia var modell, Marielle sminkade och Jonas assisterade. Fick några nya favoritbilder. Portfolio, here I come.

Idag började vi klockan 4 och slutade klockan 10, 6 timmar alltså! Kanske 4 timmar redigering. 10 timmar, inte illa!
Fortsätter det så här lär jag lätt ha lagt ner 100 timmar på PA.

RSS 2.0